De mens achter Zon aan Huis

Zon aan Huis is opgericht door ing. Guido de Vries uit Utrecht. Guido is een enthousiaste techneut met een gedegen technische opleiding. Hij heeft ruime ervaring opgedaan als Maritiem Officier in de zeevaart en als Project Coördinator bij een groot energiebedrijf op de afdeling duurzame energie.

Ik denk dat duurzame energie de enige weg is naar een zonnige toekomst! En dan bedoel ik écht duurzaam, kolencentrales sluiten, windmolenparken en zonneweiden openen!

Missie

De missie van Zon aan Huis is duidelijk: Duurzame energie als Standaard! Ik geloof niet in handel in groene certificaten waardoor een kolencentrale nog een paar jaar open kan blijven, ik geloof in direct en decentraal je eigen energie opwekken met zonnepanelen, windmolens of waterkrachtcentrales. De uitstoot van schadelijke stoffen moet nu echt omlaag, de natuur is te mooi en te waardevol om te beschadigen.

Visie

De visie van Zon aan Huis is helder: Duurzame energie ís de Toekomst! Energie is de bron van ons bestaan en de kracht achter onze moderne maatschappij. Zon aan Huis wil de verduurzaming van de energievoorziening versnellen op een eerlijke en integere manier. Duurzaamheid niet als hippe slogan maar als middel om onze schone toekomst te verwezenlijken. Persoonlijke aandacht, vriendelijkheid en kwaliteit staan hierbij voorop.

ing. Guido de Vries

Zon aan Huis

Seringstraat 23
3732 DA De Bilt
06-telefoon

This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Referentieprojecten Zon aan Huis